Strona główna » Dodatki do żywności » Syropy owocowe
Kategorie
Filtry

Syropy owocowe

Syropy owocowe fruktozowo-glukozowe

Cukry pozyskiwane bezpośrednio z owoców (jabłka, daktyle, winogrona)

  • Bezbarwne, bezwonne, transparentne
  • Bez obcych posmaków
  • Idealne do gotowych produktów z tzw „czystą etykietą”
  • Wolne od alergenów i składników GM
  • Najniższy na rynku indeks glikemiczny 11.9
  • Bez dodatków środków konserwujących

Wykorzystując nasze cukry -> zmniejszasz zawartość cukru i kalorii bez konieczności redukowania odczucia słodkiego smaku w produkcie końcowym.

Wszystkie cukry można deklarować na etykiecie gotowego produktu jako:

  • Cukry wyekstrahowane z owoców
  • Fruktoza-glukoza wyekstrahowana z owoców
  • Cukry owocowe
  • 100% z owoców
  • Naturalne cukry owocowe / z owoców

 
Wyników na stronie: 25 50 75
Strona

Masz pytania?
Skontaktuj się z nami
Dodatki do żywności

Aromaty słone

Sylwia Bojańczyk

+48 661 545 494
SBojanczyk@cherbsloeh.com

Aromaty słodkie

Ewa Melka

+48 605 648 474
EMelka@cherbsloeh.com

Aromaty do napojów

Piotr Golusik

+48 724 424 434
PGolusik@cherbsloeh.com

Aromaty do środków farmaceutycznych

dr Zbigniew Chalecki

+48 503 120 136
ZChalecki@cherbsloeh.com